6 mai 2011

Tomis, meci de palmares la Drobeta Tr.Severin

Tomis Constanţa susţine sâmbătă, de la ora 11.00, la Drobata Tr.Severin, ultimul meci în deplasare în actuala ediţie a Ligii Naţionale, joc ce contează pentru etapa a 25-a (penultima). Fetele antrenate de Mihaela Pîrîianu vor întâlni SCM Craiova, echipă ce şi-a asigurat prezenţa şi în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale, indiferent de rezultatele din ultimele două etape. Constănţencele au plecat către oraşul dunărean în această dimineaţă, într-o formulă restrânsă, din lotul deplasat făcând parte doar 11 jucătoare. Faţă de ultimul meci, câştigat la Constanţa, cu HCM Buzău, s-a alăturat echipei şi tânăra internaţională de tineret Ştefania Florea, revenită din Portugalia, de la turneul de calificare la Campionatul European, unde România (selecţioner: Dumitru Muşi) a reuşit calificarea la turneul final din Olanda. "Chiar dacă întâlnim o echipă nou-promovată, jocul se anunţă foarte greu, echipa din Craiova având în componenţă o serie de jucătoare cu mare experienţă competiţională. Cu siguranţă, vor dori să se revanşeze după înfrângerea din tur, însă fetele noastre s-au pregătit bine în ultima perioadă şi sunt decise să-şi joace şansa", a declarat directorul sportiv Paul Alexe.
În tur, la Constanţa, Tomis s-a impus cu 32-22. Meciul va fi condus de o brigadă feminină, alcătuită din buzoiencele Anton şi Năstase.

Un comentariu:

  1. Bravo, fetelor si felicitari...deci, se poate...incet-incet, se poate cladi o echipa buna pentru sezonul viitor... si sper din toata inima sa fie asa, findca acest club merita sa fie sprijinit de toata lumea din Constanta, nu numai de catre noi, suporterii...inca o data felicitari si hai sa incheiem sezonul cu o victorie...toata lumea la sala pentru ultima etapa...Hai TOMIS !!!

    RăspundețiȘtergere