21 iulie 2011

Tomis începe pregătirile pentru noul sezon

În virtutea principiului "mai bine mai târziu decât niciodată", Tomis Constanţa demarează mâine pregătirile pentru abordarea viitorului sezon al Ligii Naţionale. Reunirea lotului a avut loc miercuri, la sediul Fundaţiei pentru Promovarea Sportului Constănţean, primele două zile fiind dedicate soluţionării unor probleme administrative urgente. La prima întâlnire a fost prezentă noua conducere administrativă a clubului, antrenoarele Mariana Tudora (antrenor secund) şi Doina Avram (antrenor cu portarii), precum şi jucătoarele Daniela Arfir, Mihaela Petrescu, Oana Cîrstea, Alexandra Iovănescu, Raluca Avram, Oana Bica şi Cristina Strahan (ambele, foste junioare la CSŞ 1 Constanţa), Adina Zlăvog, Andreea Vasiliu şi Mădălina Toma (toate trei transferate de la LPS Iaşi), Mihaela Stănciulescu (revenită după împrumutul de la CSM Slobozia) şi Roxana Bratu (fostă jucătoare la HCM Buzău). Din lot face parte şi Andreea Tîlvîc, care urmează să nască şi nu va putea reveni înainte de returul viitorului sezon. "Lotul nu este încă definitivat şi este evident pentru oricine cunoaşte lumea handbalului că ne mai trebuiesc cel puţin trei-patru jucătoare cu experienţă. Discutăm cu câteva jucătoare, sper să le putem aduce la Constanţa. Important este că am reuşit să plecăm la drum", a declarat, pentru saitul oficial al clubului, Paul Alexe (director executiv). În privinţa antrenorului principal, lucrurile vor fi lămurite în zilele următoare, conducerea clubului aflându-se în tratative avansate cu un tehnician cunoscut. Pregătirile vor demara sub comanda antrenoarei Mariana Tudora, care a acceptat postul de antrenor secund.

7 comentarii:

  1. Pai cu Mihaela Piriianu ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela a renunţat la cariera de jucătoare şi se va dedica antrenoratului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si nu intra in vederile voastre ptr postul de antrenor ?

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost prima noastră opţiune, dar a refuzat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur foarte mult ca echipa nu se desfinteaza.sper din suflet sa mearga mai departe...multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare bine ca a inceput antrenamentele,dar din ceea ce am vazut eu astazi pe plaja au fost prezente doar fetele de la Iasi,Petrescu si Arfir....Oricum imi pare bine ca echipa nu s-a desfiintat si multa Bafta

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumim, Lore. Baftă şi ţie în noul sezon.

    În ceea ce priveşte lotul, sunt câteva fete cu probleme medicale, dar care se vor alătura echipei, sper, cât mai curând!

    RăspundețiȘtergere