22 august 2010

Jocuri utile pentru Tomis

Tomis Constanţa a mai bifat o etapă a pregătirii precompetiţionale, echipa antrenată de Ion Crăciun şi Florin Cazan disputând patru meciuri de verificare, la Brăila şi Buzău, în compania echipelor de primă ligă HC Dunărea, respectiv HCM. "Au fost meciuri foarte utile pentru echipă, în care am putut vedea la lucru toate jucătoarele de care dispunem în lot. Încep să se cristalizeze formulele de joc, atât în atac, cât şi în apărare. Sunt mulţumit de modul în care s-au implicat fetele şi de faptul că nu avem nicio jucătoare accidentată. Sigur, mai sunt unele aspecte de pus la punct şi sper să le rezolvăm până la ora primului meci oficial, cel cu Rulmentul", a declarat, pentru saitul clubului, antrenorul Ion Crăciun.
Iată rezultatele obţinute: 31-33 şi 31-28 în dubla cu HC Dunărea Brăila, respectiv 26-26 (meci întrerupt în minutul 50) şi 38-27 cu HCM Buzău. "În primul joc de la Buzău, nervozitatea în teren a depăşit limitele normale pentru un meci de pregătire, astfel că am preferat, pentru a evita accidentările, să punem punct jocului mai devreme", a explicat antrenorul constănţean.
Pentru Tomis urmează alte câteva zile de pregătire la Constanţa, urmând ca joi echipa să se deplaseze la Galaţi, unde va participa la un turneu amical la care vor mai fi prezente HCM Roman, Dunărea Brăila şi Oţelul Galaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu