28 august 2010

Tomis, locul III la Cupa "Oţelul"


Tomis Constanţa a încheiat cu o înfrângere Cupa "Oţelul", competiţie ce a reprezentat o ultimă posibilitate de verificare a potenţialului de joc înaintea startului în noua ediţie a Ligii Naţionale. Fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan au cedat, 29-31 (13-16), în faţa Dunării Brăila, după un meci controlat în permanenţă de brăilence. Marcatoarele echipei constănţene au fost: Rusu 9 goluri, Tîlvîc 5, Iovănescu 4, Zamfir 4, Mateescu 2, Barcan 2, Pătru 2 şi Cîrstea 1. În urma acestui rezultat, Tomis a încheiat turneul pe locul III, după Oţelul Galaţi şi HC Dunărea Brăila, ultima poziţie revenind fetelor de la HCM Roman.
"Din păcate, nu toate fetele au confirmat la acest turneu. Avem probleme pe centru şi pe inter dreapta. Chiar şi la victorie, jocul nostru nu a confirmat. Este o diferenţă foarte mare între jucătoarele din teren şi cele rămase pe bancă, iar oscilaţiile de joc confirmă asta. Mai avem la dispoziţie o singură săptămână pentru a pregăti debutul de campionat. Voi discuta cu fetele foarte serios. Este nevoie de o altă atitudine. Nu am vrut să ne accidentăm, dar prea ne-am ferit de adversare. Nu putem face acelaşi lucru şi în campionat", a declarat antrenorul Ion Crăciun (foto: www.emaramures.ro), pentru cotidianul "Telegraf".
Tomis intră pe ultima linie dreaptă înaintea debutului în noul sezon al Ligii Naţionale, programat sâmbătă, 4 septembrie, la Braşov. Tomitanele se vor pregăti până joi la Constanţa şi Medgidia, vineri fiind programată deplasarea în oraşul de sub Tâmpa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu