27 octombrie 2010

Brigăzi din Olanda şi Grecia la meciurile din Cupa Cupelor

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, în urmă cu puţin timp, componenţa brigăzilor de arbitri ce vor oficia în dubla manşă a confruntării dintre Madeira Andebol SAD şi Tomis Constanţa, din turul al treilea al Cupei Cupelor. Astfel, la meciul tur, programat pe 13 noiembrie, la Funchal, forul european a desemnat o brigadă din Olanda, formată din Carla Van Dijk şi Yvonne Wijtenburg, observator fiind francezul Michel Dockwiller. Pentru jocul retur, programat o săptămână mai târziu, la Constanţa, au fost desemnaţi să conducă grecii Konstantinos Katsikis şi Michalis Michailidis, observator EHF fiind rusul Viktor Poladenko. 
Totuşi, în funcţie de negocierile purtate la această ora de conducerile celor două cluburi, pot interveni modificări, Tomis propunând ca ambele jocuri să se dispute la Constanţa, o propunere similară, în sensul ca ambele jocuri să se dispute la Funchal, venind din partea grupării portugheze.

2 comentarii:

  1. Daca vreti sa mai vina cineva la mecirile tomisului ar fii bine sa jucati meciul retur la constanta...nu la Funchal...sau sa le jucati pe amandoua acasa....nu cred ca s-ar pune problema ca sa le jucati pe amandoua in portugalia..;)va spun ca spectator...si Sportiv;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile sunt... un pic mai complicate. Speram, totuşi, ca să primim un raspuns favorabil şi ambele meciuri să se dispute aici.

    RăspundețiȘtergere