17 decembrie 2010

Mihaela Smedescu, inclusă în lotul pentru semifinala cu Suedia

Nedorita accidentare a Paulei Ungureanu a lăsat echipa României într-un singur portar pentru ultimele două meciuri din Grupa Principală, cele cu Muntenegru şi Rusia. Deşi delegaţia tricoloră o mai avea la dispoziţie pe jucătoarea Tomisului, Mihaela Smedescu, conform regulamentului aceasta nu a putut fi inclusă pe lista de joc decât din semifinale. Din fericire pentru echipa noastră, Talida Tolnai şi-a demonstrat, la rândul său, clasa mondială, reuşind un meci de excepţie cu Muntenegru şi contribuind decisiv la victoria care a asigurat prezenţa României în semifinalele competiţiei.
Ieri, după disputarea ultimului meci din Grupa Principală, cel cu Rusia, Mihaela Smedescu a fost inclusă între cele 16 jucătoare cu drept de joc pentru ultimele două meciuri: semifinala cu Suedia şi, sperăm (!), finala pentru titlul continental. Tomitana va purta pe tricou acelaşi număr pe care îl poartă şi la echipa de club: 1! În vârstă de 24 de ani, Mihaela Smedescu a îmbrăcat de 20 de ori tricoul naţionalei României.

4 comentarii:

  1. Am si eu o intrebare...Mihaela Smedescu se intoarce la Oltchim..!! De ce nimeni nu vorbeste despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Până în acest moment, nu există o solicitare oficială din partea CS Oltchim, în acest sens. Totuşi, este greu de grezut că Oltchimul v-a sta doar în doi portari pentru restul sezonului. În concluzie, sunt şanse mari ca Mihaela să revină la clubul de care aparţine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am spus asta pentru ca la meciul dintre Romania-Suedia comentatorul a spus ca "avem si o veste pentru Mihaela " se va intoarce la Oltchim..Oltchimu mai are 1 portar foarte bunnn...Pe Tereza Tamas Palsaru...care nu prea a avut sanse sa joace la fel ca si Tolnai..deci Oltchimul are alternative..dar daca Mihaela pleaca o zic ca Tomisu nu are portari de valoare...adica care sa apere..si la Oltcihim o sa fie rezerva lui Tolnai...insa la Tomis este titulara deoarece stie meseria de portar...dar la fel nu ii sa dat incredere sa joace nici la nationala..Si pentru asta rusine Domnului Voina..Deci mai bine ati face sa nu o pierdeti pe Mihaela Smedescu ...ca viitorul echipei nu va fi prea frumos....ma refer in aparare...ca in ataca si fac bine treaba Zamfir,Talvac...etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal că nu ne-am dori ca Mihaela să plece, dar asta nu depinde de noi şi nici de ea. În înţelegerea de împrumut este stipulat faptul că Oltchimul are dreptul să o recheme oricând are nevoie de serviciile sale.

    RăspundețiȘtergere