22 decembrie 2010

Mihaela Smedescu se întoarce la Oltchim...

Conform aşteptărilor, Oltchim Rm.Vâlcea o va rechema "sub arme" pe Mihaela Smedescu! Medaliată cu bronz la Euro 2010, cea care a apărat (admirabil!) poarta Tomisului în primele nouă etape ale actualei ediţii a Ligii Naţionale, dar şi în 16-imile Cupei Cupelor, se va întoarce la clubul de care aparţine. ,,Evident, o vom rechema pe Mihaela la Vîlcea, pentru că avem nevoie de ea. Acum, după accidentarea Paulei Ungureanu, vom avea doar 2 portari. Ori acest lucru nu este posibil, pentru că avem de jucat în campionatul intern şi, mai ales, vom avea o luptă dificilă în Champions League şi nu ne putem juca cu un asemenea post, precum cel de portar. Chiar nu putem rămâne descoperiţi”, a declarat Petre Berbecaru, vicepreşedintele Oltchimului, pentru saitul www.handbalvolei.ro.  
Mutarea este iminentă, chiar dacă pe adresa clubului constănţean nu a sosit nicio solicitare în acest sens. "Am ştiut că trebuie să ne aşteptăm la acest lucru încă din momentul în care am aflat cât de gravă este, din păcate, accidentarea Paulei. Îi mulţumim Mihaelei Smedescu pentru contribuţia avută la rezultatele din această primă parte a sezonului şi îi dorim să aibă evoluţii cât mai bune în poarta Oltchimului", a declarat, la rândul său, preşedintele Tomisului, Gheorghe Slabu. 

Un comentariu:

  1. Sper sa nu "incalzeasca" banca de rezerve, fiindca este o jucatoare care merita sa fie titulara...dar, in cea mai pura traditie romaneasca, cred ca va fi doar un numar pe lista lotului vilcean, in loc sa evolueze meci de meci la o echipa care are nevoie de ea...si apoi ne mai miram ca in intrecerea interna nu exista concurenta pentru locul 1 si are un nivel scazut...pentru al treilea portar care intra doar sa apere un 7m puteau gasi orice alta jucatoare, nu una care trebuie sa fie titulara... oricum, multumiri pentru tot ce ai facut la Constanta, Mihaela, mult succes in continuare si te asteptam sa revii la Tomis cit mai curind ! Sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere