7 decembrie 2010

Hai România!

      Astăzi, echipa naţională de handbal a României debutează la turneul final al Campionatului European din Norvegia şi Danemarca. Prima adversară a fetelor antrenate de Radu Voina este echipa Spaniei, meciul contra ibericelor disputându-se cu începere de la ora 19.15 (ora României), la Aalborg şi în direct pe TVR 2. Jocul va fi condus de norvegiencele Kjersti Arntsen şi Ida Cecilie Gullaksen. Din aceiaşi grupă fac parte Danemarca şi Serbia, primele două clasate urmând să facă pasul în faza următoare a competiţiei, cea a grupelor principale. Fără nicio medalie în istoria participării la marele festin continental, România speră să spargă gheaţa şi să urce pe podiumul competiţiei. Din lotul deplasat în Danemarca, face parte şi componenta echipei Tomis, Mihaela Smedescu, dar şi constănţeanca Ionela Stanca, jucătoare ce activează în prezent la campioana Oltchim Rm.Vâlcea.
Ieri, clubul Tomis Constanţa a trimis un mesaj de încurajare pentru fetele noastre:
"Echipa naţională se află în faţa unui nou eveniment sportiv de anvergură, participarea la Campionatul European feminin de handbal, din Danemarca şi Norvegia. Aşa cum ne-aţi obişnuit, România se află printre marile naţiuni ale handbalului feminin european, iar aşteptările milioanelor de români care vor fi cu sufletul şi cu inima alături de voi, în faţa televizoarelor, sunt mari. Stă în puterea voastră, o generaţie cu adevărat de excepţie, să aduceţi bucuria în sufletul românilor şi, suntem convinşi, veţi face tot ceea ce vă stă în putere pentru a urca cât mai sus în ierarhia continentală!
În nenumărare rânduri aţi dat dovadă că alcătuiţi o echipă de elită, unită, formată din adevărate caractere şi care poate oferi un handbal încântător. Nutrim speranţa că veţi arăta acelaşi handbal de înaltă calitate şi în cele opt finale care stau în faţa voastră, în următoarele două săptmâni, iar la finele competiţiei întreaga lume a handbalului va vorbi la superlativ despre fetele de aur ale României!
      Clubul Sportiv Tomis Constanţa vă doreşte mult succes!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu