23 septembrie 2010

Înfrângere în primul amical, cu Oţelul Galaţi

În această după-amiază, la Medgidia, Tomis Constanţa şi Oţelul Galaţi s-au întâlnit în cadrul unui meci de verificare, oaspetele impunându-se cu scorul de 25-21 (14-12). Debutul de joc a fost echilibrat, cele două echipe alternând la conducere. La jumătatea reprizei, scorul era egal, 6-6, urmând apoi o serie de trei goluri ale gălăţemcelor, care n-au mai cedat conducerea până la final. Bine conduse în teren de Alina Branişte şi cu ex-constănţeanca Mihaela Blaga în zi bună, Oţelul a controlat ostilităţile şi s-a impus meritat, confirmând că se anunţă a fi una dintre protagonistele de frunte ale actualei ediţii a Ligii Naţionale. De cealaltă parte, constănţencele au dat dovadă în multe momente de lipsă de idei şi chiar superficialitate la finalizare, reuşind contraperformanţa de a irosi şase situaţii de unu contra unu, dar şi două aruncări de la şapte metri. S-a simţit, deasemenea şi ziua mai slabă a Andreei Tîlvîc, interul constănţean acuzând dureri la spate.
„Sunt dezamăgit, handbalistele noastre nu au jucat nimic, parcă veneau de la muncă, de la câmp. Cred că s-au îmbătat cu apă rece după câştigarea Cupei Mării Negre, dar le-am atras de pe atunci atenţia, că nivelul adversarelor a fost unul scăzut. Jocul nu a mers deloc, n-a ţinut nici poarta, echipa a evoluat haotic, fără orizont. Se pare că atât putem la ora actuală. E clar, lotul trebuie întărit, ne mai trebuie un centru şi un inter de valoare, să vedem ce putem face”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Tomis, Gheorghe Slabu.
Marcatoarele Tomisului au fost: Zamfir 8 (3x7m), Tîlvîc 4 (2x7m), Cărbune 3, Rusu 2, Barcan 2, Pătru 1 şi Mateescu 1. În poartă, Smedescu a avut 5 intervenţii salvatoare, Borodi 4, iar Petrescu nici una. De la oaspete, Alina Branişte a înscris 9 goluri (3x7m), secondată de Nicoleta Tudor (6). În poartă, Blaga a adunat 11 intervenţii salvatoare.
Au arbitrat constănţenii Mihai Moldoveanu şi Adrian Georgescu.
Mâine, de la ora 09.30, la Sala Sporturilor din Constanţa, se dispută meciul revanşă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu