9 februarie 2011

Tomis - Oltchim, amânat pentru 23 februarie 2011!

Programat să se dispute duminică, 13 februarie, meciul dintre Tomis Constanţa şi multipla campioană a României, Oltchim Rm.Vâlcea, a fost amânat la cererea formaţiei din Zăvoi, angrenată în Liga Campionilor. "Conducerea clubului vâlcean a venit cu solicitarea de a juca pe 23 februarie, miercuri, de la ora 11.00. Ştim că, din păcate, nu este o zi şi, mai ales, o oră care să atragă spectatorii la sală, dar nu am putut refuza Oltchimul, cu care avem o relaţie specială", a declarat profesorul Traian Bucovală, directorul executiv al Tomisului.

5 comentarii:

  1. INCREDIBIL !!! domnul Bucovala spune ca nu a putut refuza Oltchimul pentru ca exista o relatie speciala ... INCREDIBIL ! Deci Oltchim-ul nu se poate refuza, insa suporterii Tomisului de ani de zile, iubitorii handbalului constantean se pot refuza ... Va urez sa va vina cucu de acum inainte la meciuri, sa va vina Oltchimu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca respectul dumneavoastra este mai mare pentru Oltchim decat pentru proprii suporteri, SA VA FIE RUSINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am increderea ca cele 2 comenturi ale mele vor fi postate pe site .. daca sunteti oameni corecti

    RăspundețiȘtergere
  4. SA VA FIE RUSINE RUSINE..Avem o relatie specialaa ce sa zic:|...si daca aveti o relatie aja de speciala de ce nu va imprumutati cu jucatoare de la Oltchim??Sau va este rusine ..Lor nu le-a fost rusine sa ceara amanarea meciului..Sa vedem cine o sa vina la ora aia la sala sportruilor;)...Daca este sa vine cineva...este pentru Oltchim va asigur eu;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem o relatie speciala de ce ? De subordonare? De lingusire ? daca tot aveti o relatie speciala, de ce nu va da oltchimu jucatoare bune,dar care nu prind lotul la ele ?? asha prieteni avem toti, insa nu ne ajuta nimeni :))

    RăspundețiȘtergere