12 ianuarie 2011

Prima înfrângere pentru Rostov, în 2011

Viitoarea adversară a Tomisului în optimile de finală ale Cupei Cupelor, HC Rostov pe Don, a suferit în această seară prima înfrângere în 2011, fetele antrenate de Serghei Belitski cedând cu 25-28 (11-17) în faţa fostei campioane a Rusiei, Lada Togliatti. Meciul a contat pentru etapa a 15-a a Superligii, HC Rostov pe Don cedând după această etapă şefia clasamentului în favoarea campioanei en-titre, Dinamo Volgograd.

3 comentarii:

  1. Nu am unde sa pun comentariul asta si il pun aici..Nu inteleg de ce nu ajuta nimeni tomisu..de ce echipele de volei au bani,hcm??voi macar cautati sponsori sau vreti sa vina ei la voi???astazi ...Tomisu a aratat bine!!!!! Ala nu este antrenor sa sa ma scuze Domnul Puscasu..Este antrenor de copiii!!!!!Sa se intoarca la j1;)...Cu zamfir???se crede Neagu?..Si-a depus memoriu al Federatie ca sa zicc:!!! vrea mai multi bani..sa joaca frate si dupaia sa se gandeasca la mai multi bani!!!si Patuleanu ce face ea ptr Tomis ca sa isi depuna memoriu???sta in aparare ca jalon!!!!Sincere felicitari Anetei Barcan si Andreei Talvac!!!! si sper sa rama la Tomis..!!!La Smedescu in meciul de azi nimica frate ..!! sper sa se mobilizeze si sa faca meciuri din ce in ce mai bune..cat timp maie ste la tomis din pacate:(...si faceti cumva sa nu se destrame echipa ca o sa fie pacat:)....Vreau rasp daca se poate la intrebarile de mai sus !!! sa ma lamuresc odata ptr todeauna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg de ce tomisul nu are bani si echipele de volei au???in situatia asta in care nu o poate bate pe Buzau!!!o echipa mai dezastruasa decat Tomisu...este pericolul retrogradarii..!!! Voi macar cautati sponsori sau vrei sa vina ei la voi??Romanu azi vazut ce a facut cu Oltchim??de la egal la egal pana in min 40!! Primaria din Roman de ce are bani sa le dea jucatoarelor???Primaria plateste salariul Farului sau ce???Farul care este vai de el..Eu cred ca echipa Tomisului este mai importanta decat Farul!!!Antrenorul ala este de rasul curcilor!!! sa se duca inapoi la junioare 1!!!!Zamfir a facu memoriu!!! Ce sa zic,,,!!! Jucatoare"lumi" sa joaca si dupaia sa se gandeasca la bani si Patuleanu de ce a facut memoriu oricum nu face nimica la tomis:)...Meritul cel mai mai si le transmit sincere Felicitari il au jucatoarele:Aneta Barca,Andreea Talvac,Mihaela Ignat Paraianu,Mihaela Smedescu,Raluca Borodi,,Faceti tot posibilu sa nu se destrame aceasta echipa frumoasa care putea sa se faca cunoscuta si in Europa..Imi este frica in dubla cu Rostov!!!O sa ne calce in picioare daca nu faceti ceva!!!Vreau Raspuns!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate.cel mai bine ar fi sa le dea papucii celor doua jucatoare, ca oricum nu au facut nimic si in felul asta problemele se vor rezolva si pot fi aduse alte jucatoare mai valoroase.

    RăspundețiȘtergere